Аналіз явищ масової комунікації. Ключові методи - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Могилевський інститут Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь, 2015)
У статті в контексті загальнонаукових методів розглядаються контент-, семіотичний та герменевтичний аналізи з погляду раціональності їх застосування у царині масової комунікації.

Analysis of the phenomenon of mass communication. Key techniques In this article in the context of common scientific methods the content, semiotic and hermeneutic analysis are reviewed in terms of their rationalism of mass communication using.
Analysis of the phenomenon of mass communication. Key techniques
Keywords: метод; аналіз; семіотика; контент; структура; грменевтика; method; analysis; semiotics; hermeneutics