Забезпечення конкурентоспроможності бізнес-структур - Бортнік, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У курсі лекцій розглядаються загальні риси та особливості забезпечення конкурентоспроможності підприємницьких структур із застосуванням принципів стратегічного управління. Приділено увагу особливостям здійснення моніторингу і оцінки конкурентоспроможності підприємства, визначенню чинників впливу на конкурентні переваги підприємства та формуванню організаційно-економічного механізму управління його конкурентоспроможністю.
Keywords: конкуренція; конкурентоспроможність; оцінка конкурентоспроможності; 658.589