Психологія тілесності - Козак, Галина Анатоліївна; Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях містять основні положення теоретичних засад психології тілесності, що можуть бути широко використані для професійної підготовки майбутніх фахівців психології. У методичних рекомендаціях представлені загальні вимоги до підготовки студентів, плани практичних та лабораторних занять, перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання в процесі підготовки до практичних і лабораторних занять з психології тілесності. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: психологічні аспекти роботи з тілом; структурна інтеграція; метод Фредеріка Матіаса Александера; 159.97:159.938(072)