Аналіз і прогнозування міжнародної торгівлі - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Аналіз і прогнозування міжнародної торгівлі» належить до циклу вибіркових ОК, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо аналізу та прогнозування показників міжнародної торгівлі з допомогою різних методів.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо теоретичних, методичних і практичних засад аналізу та прогнозування показників експорту й імпорту товарів. Основними завданнями освітнього компонента є: ознайомити здобувачів освіти з методами аналізу та прогнозування показників міжнародної торгівлі; виробити поглиблені практичні навички їх застосування.
Keywords: аналіз; прогнозування; експорт товарів; імпорт товарів