Кузава Ірина Борисівна [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. - Дейнека, Людмила Панасівна; Кузава, Ірина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
Покажчик є продовженням серії «Біобібліографія ВНУ ім. Лесі Українки», яку університетська бібліотека випускає понад 15 років. Наукове видання підготовлене з нагоди 20-річчя наукової діяльності та ювілею з дня народження професора, завідувачки кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Волинського національного університету ім. Лесі Українки Кузави Ірини Борисівни. Ірина Борисівна – відомий вчений, педагог, наставник, науковий доробок якої є вагомим внеском у розвиток освіти і науки нашого університету. Представлені матеріали висвітлюють науково-педагогічну, організаторську та громадську діяльність Ірини Борисівни Кузави за період з 2000 по 2024 рр. Біографія, наукові та трудові досягнення висвітлені в розділі «Сторінки життєвого та наукового шляху вченої». Про Кузаву І. Б. – колегу, наставника, людину йдеться в розділі «Вітальне слово колег» (дописи подано в авторській редакції). Інформацію про наукове керівництво дисертаційними дослідженнями та офіційне опонування висвітлено в однойменному розділі. Крім того, є розділ, в якому представлені видання, де вчена є відповідальним, науковим редактором та входить до складу редакційних колегій.
Покажчик адресовано науково-педагогічним працівникам, здобувачам освіти, аспірантам, фахівцям у галузі спеціальної та інклюзивної освіти.
Keywords: бібліографічні видання; біобібліографія ВНУ ім. Лесі Українки; 37(477.82)(092)(01)