Сучасні технології насінництва та виробництва садивного матеріалу - Кичилюк, Олександр Володимирович; Kychyliuk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведено програму навчальної вибіркової дисципліни підготовки магістра садово-паркового господарства «Сучасні технології насінництва та виробництва садивного матеріалу» та робочу програму цього ж курсу станом на 2016 р. Предметом вивчення навчальної дисципліни є насінницька справа та вирощування декоративного садивного матеріалу, агротехнологія відповідних виробничих процесів.
Modern technology of seed and planting material production
Keywords: насінництво; seed production; садивний матеріал; planting material; садивний матеріал із закритою кореневою системою; ballrooted planting stock; насіннєочисна машина; ballrooted planting stock; лункоутворювач; dibbler