Волонтерська діяльність студентської молоді з підтримки учасників бойових дій - Кравченко, Оксана; Підвальна, Юлія (My University, 2024)
Заклади вищої освіти стали осередками соціальної підтримки вразливих категорій громадян в умовах війни: допомога внутрішньо переміщеним особам, соціально-виховні заходи з дітьми, співпраця з військовими шпиталями, військовими частинами тощо. Серед форм такої підтримки соціальні та благодійні акції, які ініційовані студентською молоддю. Узагальнимо таку соціальну активність здобувачів вищої освіти, що спрямована на підтримку учасників бойових дій, ветеранів та членів їхніх сімей.
Keywords: волонтерська діяльність; заклади вищої освіти; соціальна підтримка; 364-322-057.87:355.422-057.36(06)