Секуляризаційні процеси в сучасній Україні - Петрова, Ірина Мар'янівна; Petrova, Iruna M. (Східноєвропейський університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано становлення процесу секуляризації релігії, характериcтики її змісту, особливості та наслідки в сучасній Україні. In the article becoming such process as secularization of religion, characteristics of its sens , feature and consequences in Ukraine.
The Sekularization Processes in Modern Ukraine
Keywords: секуляризація; постсекуляризація; релігійність; secularizing; postsecularizing; religiousness