Теорія та практика референтської та офісної діяльності - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації для підготовки до самостійної роботи та виконання індивідуального завдання з дисципліни «Теорія та практика референтської та офісної діяльності» покликані допомогти студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками з референтської та офісної діяльності, зокрема щодо аналітичного, інформаційного, документаційного забезпечення референтом ефективної діяльності керівника та загалом офісу. У виданні вміщено опис, інформаційний обсяг навчальної дисципліни, завдання для самостійного опрацювання, методичні рекомендації для виконання індивідуальних завдань, список рекомендованої літератури
Keywords: референська діяльність; офісна діяльність; інформаційне забезпечення; документаційне та бездокументне обслуговування управлінської діяльності керівника; спічрайтерство; 005.912(072)+002.1(072)