Мартинюк Олександр Семенович : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора педагогічних наук, професора кафедри експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Олександра Семеновича Мартинюка. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1993 до 2016 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the doctor of pedagogical sciences, professor of the department of experimental physics and technologies’ information measuring of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Oleksandr Semenovych Martyniuk. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1993 tо 2016, and biographical essay. The edition is added with auxiliary indexes. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; Мартиинюк О. С.