Історична Волинь в творчості Тараса Шевченка - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2014)
Бібліографічний дайджест частково інформує про книги, брошури, статті з продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань про поетичні і прозові твори Кобзаря, в яких він згадує волинський край. Використані фрагменти документів супроводжуються бібліографічними посиланнями та доповнені бібліографічними описами рекомендованої літератури. Бібліографічний дайджест розрахований на широке коло читачів,
Keywords: Шевченко Т. Г.; Волинь; бібліографічні видання; 83.3(4УКР)5-8я1