Інформаційні технології в галузі (ОДБ, клієнт-банк) [Електронне видання]: метод. вказівки до лабор. робіт - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Описано методику виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні технології в галузі (ОДБ, клієнт-банк)».
Рекомендовано студентам другого курсу, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит».
Keywords: інформаційні технології; банківська діяльність; фінансові установи; Microsoft Excel; 336.7:004.9(072)