Професійна майстерність учителя фізичного виховання - Балахнічова, Галина Валентинівна; Заремба, Людмила Василівна; Цьось, Анатолій Васильович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У навчальному посібнику визначено провідні тенденції професійної підготовки студентів, які стосуються змісту діяльнісного підходу під час проведення лекцій. Розроблено рекомендації щодо навчально-виховної роботи з учнями різних вікових груп із урахуванням сучасних методів навчання і виховання. Для студентів випускних курсів напряму підготовки 0102 – фізичне виховання, спорт і здоров’я людини.
Keywords: вчитель фізичного виховання; професійна підготовка; підвищення професійної майстерності