СОЦІАЛЬНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ОСОБИСТОСТІ: ПОСТАНОВКА ПРОБЛЕМИ І ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ - Мудрик, Алла Богданівна; Mudrik, A.B. (Вісник чернігівського національного педагогічного університету [текст]. Т. 2. Вип. 94 / Чернігівський національний педагогічний університет імені т.Г. Шевченка ; гол. ред. Носко М.О. – Чернігів : ЧДПУ, 2011., 2011)
У статті відображено результати теоретичного дослідження питання соціальної компетентності особистості: визначено означений феномен, розглянуто його структурні компоненти, проаналізовано основні напрямки досліджень.In the article the results of theoretical research of personality ’s social competence are represented: the certainly marked phenomenon, his structural components are considered, basic approaches of researches are analysed.
Keywords: соціальна компетентність, соціально-психологічна компетентність, професійна компетентність, комунікативна компетентність, життєва компетентність, структурні компоненти соціальної компетентності.; social competence, socially-psychological competence, competence, professional competence, communicative competence, vital competence, structural components of social competence.; 159.923:316.613