Участь волинських спортсменів в Олімпійських іграх - Карабанова, Н.; Карабанов, А.; Черкашин, Р.; Karabanova, N.; Karabanov, A.; Chercashin, R. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлено питання розвитку олімпійського руху в Україні, зокрема участь волинських спортсменів в Олімпійських іграх In the article the questions are lighted which povyazannni with development of olympic motion in Ukraine the that analysed participation of volinscih sportsmen on Games of Olympiads.
Participation of Sportsmen Volini on Games of Olympiads
Keywords: Олімпійські ігри; олімпійський рух; олімпізм; олімпійські ідеали; спортсмен; Olympic games; olympic motion; olimpizm; olympic ideals; sportsman