Виробнича практика : методичні рекомендації - Панасюк, Світлана Леонідівна; Чернецька, Наталія Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить інформацію щодо підготовки звітної документації здобувача освіти для захисту практики, подаються орієнтовні зразки документів, а також рекомендації щодо їх оформлення. Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи та мають навчальний характер. Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» для підготовки ОС «Бакалавр».
Keywords: педагогічна практика; викладач музичного інструмента; здобувач-практикант; звітна документація; план індивідуального заняття; характеристика учня; 378.147.091.33-027.22(072)