Кредит і банківська справа - Дейнека, Людмила Панасівна; Кицюк, Ірина Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут економіки і менеджменту, Бібліотека, 2015)
бібліографічну інформацію по дисципліні "Кредит і банківська справа", яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Інститут економіки і менеджменту) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Бібліографічні матеріали згруповано за розділами: 1. Кредит у ринковій економіці. Теорії кредиту. 2. Функції, форми та види кредиту. Позичковий процент. Поняття про кредитну систему. 3. Центральні (національні) банки та їх роль в економічній системі країн. 4. Комерційні банки та їхні основні операції. 5. Маркетинг і фінансовий менеджмент у банку. 6. Банківське обслуговування зовнішньоекономічної діяльності. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Всі описи мають шифр, що полегшить пошук літератури. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки.
Keywords: бібліографічні видання; банківська справа; кредит; 65я1