Особливості формування й розвитку мовленнєвої культури студентів-юристів у контексті вивчення іноземної мови (англійської) - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, 2011)
У статті зроблено спробу довести, що формуванню й розвитку мовленнєвої культури і професійної компетенції майбутнього юриста у значній мірі сприяє усвідомлене засвоєння системи загальнообов’язкових норм права засобами іноземної мови. The article is an attempt to prove that significantly the formation and development of speech culture and profession competence of future lawyer contributes significantly to understanding adoption of mandatory rules of law means foreign language.
Features of formation and development of speech culture of law students in the context of learning a foreign language (English)
Keywords: мовленнєва культура; право; іноземна мова; міжкультурне спілкування; розвиток особистості; language culture; law; foreign language; intercultural communication; personal development