Ідея глобалізації в українській публіцистиці першого десятиліття ХХІ ст. - Желіховська, Наталія С.; Zhelikhovska, N. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджуються основні ідеї, які репрезентують суспільний дискурс глобалізації в сучасній українській публіцистиці. The typical peculiarities of public discourse of the globalization on the pages of the modern Ukrainian periodicals are investigated in the article.
The Idea of Globalization of the Ukrainian Publicism in the First Decade of XXI Century
Keywords: публіцистика; publicism; глобалізація; globalization; дискурс; discourse