Інтерпретація поняття «фразеологічна картина світу» (на прикладі американського варіанта англійської мови) - Савчук, К. Ю.; Savchuk, K. Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено дослідженню такого феномену, як фразеологічна картина світу, що є основним носієм культурного досвіду, традицій та звичаїв певної нації. The article deals with the phraseological world view analysis, being the main describer of culture and traditions of a certain nation.
Interpretation of the Phraseological World View Notion (on the Example of American Variant of the English Language)
Keywords: картина світу; world view; мовна картина світу; language world view; концептуальна картина світу; conceptual world view