Туристичне країнознавство: підходи до розробки схеми викладу матеріалу - Любіцева, О. О.; Lyubitseva, O. О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Розглядаються підходи до організації туристично-країнознавчої інформації та стан туристичного країнознавства в Україні. Аналізується методична база туристично-країнознавчих досліджень. Пропонується схема викладу туристично-країнознавчої інформації. In the paper the approaches to the presentation of tourist information and state the study of tourism opportunities in Ukraine. Analyzes the methods of studying tourism opportunities in the countries. The proposed scheme presentation of tourist information about the country.
The Study of Tourism Opportunities in Countries: Scheme Presentation
Keywords: країнознавство; туристичне країнознавство; методи туризмознавчих досліджень; Regional Studies; the study of tourism opportunities in countries; methods of studying tourism opportunities in the countries.