Фінансовий ринок : програма вибіркової навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Фінансовий ринок” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Фінанси і кредит».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1.Теоретичні основи функціонування фінансового ринку. 2.Складові фінансового ринку та особливості їх регулювання.
Keywords: фінансовий ринок