Функціонально-стильові особливості англомовного комп’ютерного дискурсу - Мойсеєнко, С. М.; Moiseienko, S. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено англомовному комп’ютерному дискурсу, який є поєднанням усного та письмового аспектів комунікації з принципово новими структурними та стилістичними властивостями. Проаналізовано специфічні ознаки та комунікативні особливості комп’ютерного дискурсу. This article is devoted to the English computer discourse, which is a combination of oral and written aspects of communication with fundamentally new structural and stylistic characteristics. The research analyses the specific traits and communication features of computer discourse.
Functional-Style Peculiarities of English Computer Discourse
Keywords: інтернет; Internet; віртуальність; virtuality; мережева мова; network language