Дистанційний курс „Моделювання фізичних процесів і явищ” у фаховій підготовці майбутніх фізиків - Муляр, Вадим Петрович; Muliar, V. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
Розкрито можливості дистанційного курсу „Моделювання фізичних процесів і явищ” у формуванні фахової компетентності майбутніх фізиків.The possibilities of distance learning course “Modeling of physical processes and phenomena” in the formation of professional competence of physicists is revealed.
Distance course “Modeling of physical processes and phenomena” in the professional training of future physicists.
Муляр Вадим Петрович - доцент кафедри загальної фізики та методики викладання фізики СНУ імені Лесі Українки
Keywords: дистанційний курс; інформаційне середовище; мережеві технології; моделювання; distance learning course; the information environment; network technology; modeling