Колоквіум із дисципліни "Естрадний спів" : завдання для індивідуальної роботи студентів - Кириченко, Інна Олександрівна; Драганчук, Вікторія Миколаївна; Мрочко, Віктор Миколайович; Гонтар, Олег Савович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Колоквіум є формою індивідуальної роботи студентів із дисципліни "Естрадний спів". Навчальне видання містить перелік питань з історії світової та української естрадно-джазової музики, визначення основних музичних термінів для самостійного опрацювання та список рекомендованої літератури. Видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: Колоквіум; Colocleum; Естрадний спів; Variety singing; Індивідуальна робота; Individual work