Робоча програма переддипломної практики (ОКР «бакалавр», напрям «менеджмент») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма переддипломної практики для студентів за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент», бакалавр
Keywords: переддипломна практика; before diploma practice; менеджмент; management