Чисельні методи розв’язування диференціальних рівнянь першого порядку - Горайчук, Олександр Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У роботі розглянуті найкращі чисельні методи розв’язування диференціальних рівнянь першого порядку, їх властивості, розглянута задача Коші, порівняння різних методів і вибір найкращого.
Keywords: чисельні методи; диференціальні рівняння; задача коші; алгоритм