Нестандартні задачі у математиці: ідеї та методи їх розв’язування - Корецька, Марія Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Магістерська робота присвячена розв’язуванню нестандартних математичних задач та їх використанню в освітньому процесі. У першому розділі розглянуто теоретичні основи нестандартних задач у математиці, в другому – методи розв’язування нестандартних задач, у третьому – практичне застосування.
Keywords: задача; розв’язок; шкільна математика; вища математика