Соціально-економічне проектування: методичні вказівки до самостійної роботи - Бортнік, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів економічних спеціальностей з метою підготовки до іспиту, формування та перевірки системи знань з соціально-економічного проектування. Методичні вказівки містять тестові завдання до кожної теми курсу, перелік питань для перевірки знань з кожної теми, комплекс питань та завдань, опрацювання яких не передбачено на аудиторних заняттях, а також комплекс практичних письмових завдань аналітичного, дослідницького та прикладного змісту, призначених для розвитку творчої активності студентів, стимулювання їх науково-дослідної та самостійної роботи над темами курсу. Основна увага приділяється практичній підготовці до занять, здачі іспиту та перевірці ступеня опанування форм, методів і процесу здійснення соціально-економічного проектування.
Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки.
Keywords: Сучасні підходи до соціального проектування; Концептуальна модель соціально-економічного проекту; Моніторинг соціально-економічних проектів; 352:331.103.244