Ольга Ярославівна Андрійчук [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч - Дейнека, Людмила Панасівна; Андрійчук, Ольга Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
У біобібліографічному покажчику серії «Біобібліографія вчених ВНУ ім. Лесі Українки» відбито основні віхи професійної діяльності та науковий доробок завідувача кафедри фізичної терапії та ерготерапії, професора ВНУ ім. Лесі Українки О. Я. Андрійчук. Розраховано на науковий загал і викладачів вишів, а також здобувачів освіти факультетів і кафедр медичного профілю.
Keywords: бібліографічні видання; 61(092)(477.82)(01)