Системний аналіз – застосування при оптимізації бізнес-процесів підприємств - Собчук, Валентин Володимирович; Харкевич, Юрій Іліодорович; Собчук, Андрій Валентинович; Жигалло, Костянтин Миколайович; Sobchuk, Valentyn V.; Kharkevych, Yurii I.; Sobchuk, Andrii V.; Zhyhallo, Kostiantyn M. (ІІ Науково-практична конференція «Стан та перспективи інноваційно-інвестиційного розвитку міста Луцька», 2012)
Дослідження полягає в оптимізації ключових бізнес-процесів підприємств, що надають комплексні послуги складської логістики на ринку В2В та їх автоматизації в середовищі 1С 8.2 УТП.