Медіадискурс у контекстах: проблема якості - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2007)
У статті розглядається проблема якості медіатекстів у контексті вчень про сфери та синергетичні системи. In this article the problem of guality of mediatexts in the context of learning about the spheres and synergetic systems is considered.
Mediadyskurs Contexts: the problem of quality
Keywords: мас-медіа; текст; синергетика; mass media; text; synergy