Адміністрування податків (вітчизняний і міжнародний контексти): методичні рекомендації до практичних занять. - Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять питання для обговорення на практичному занятті, завдання для виконання на практичних заняттях та приклади їх розв’язування, тестові завдання (для поточного контролю), рекомендовану літератури. Рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і податкування» за освітньою програмою «Облік і оподаткування».
Keywords: оподаткування; адміністрування податків; 336.225.2(477:100)(07)