Автоматизоване робоче місце економіста : конспект лекцій - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У виданні розкрито сутність автоматизованого робочого місця економіста та його складових, висвітлено теоретичні й практичні матеріали функціонування інформаційних систем, окрему увагу приділено основам роботи з табличним процесором Microsoft Excel. Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства»
Keywords: автоматизація; робоче місце; automation; workplace