Досвід розвинених країн у забезпеченні економічної безпеки підприємств - Михайлевська, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено досвід розвинених країн у забезпеченні економічної безпеки підприємств
Developed countries' experience in ensuring the economic security of enterprises
Keywords: економічна безпека підприємства; міжнародний досвід забезпечення економічної безпеки