Фізичний експеримент як засіб вивчення хвильової оптики в загальноосвітній школі - Хваліба, Ірина Миколаївна; Khvaliba, I. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
Проведено аналіз дидактичних можливостей фізичного експерименту під час вивчення хвильової оптики в загальноосвітній школі.The didactical possibilities of physical experiment during the study of wave optics at general school are analyzed.
Physical experiment as a mean of studying wave optics at school
Хваліба Ірина Миколаївна - студентка 4 курсу фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Оптика; хвильова оптика; фізичний експеримент; науковий світогляд; фізичне мислення; optics; wave optics; physical experiment; scientific outlook; physical thinking