Вивчення тенденцій зміни доходів населення Волинської області - Бортнік, Світлана Миколаївна; Іщук, Христина Вікторівна; Bortnik, Svitlana M.; Ishchuk, Khrystyna V. (Луцький національний технічний університет, 2013)
В статті проведено аналіз складу та динаміки доходів населення, розглянуто динаміку їх складових, а також здійснене порівняння середньомісячної заробітної плати населення у Волинській області та м. Києві, Україні, наведено пропозиції щодо підвищення доходів населення. In this article analyzes the composition and dynamics of income, considered the dynamics of their components, as well as comparison of the average monthly wage Volyn and Kiev, Ukraine, proposals for increasing incomes
Study of trends in income Volyn region
Keywords: доходи населення; рівень життя населення; структура доходів; заробітна плата; диференціація; incomes; wage; standard of living; differentiation; structure of income