Актуальні аспекти аудиту розрахунків з оплати праці - Дугар, Т.; Майстренко, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено актуальні аспекти аудиту розрахунків з оплати праці
Keywords: аудит; оплата праці