Завдання для підсумкової перевірки знань і самостійної роботи з дисципліни “Право соціального захисту України” для студентів 4 курсу денної форми навчання - Вознюк, Наталія Іванівна; Voznyuk, N. I. (Волинський національний університет імені лесі Українки, 2012)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою забезпечення самостійної роботи студентів при вивченні навчальної дисципліни “Право соціального захисту України”. Для самостійної роботи студентам рекомендуються: відповідна наукова та фахова монографічна й періодична література, перелік основних нормативно-правових актів. Методичні матеріали для самостійної роботи студентів передбачають можливість проведення самоконтролю. The aim of the educational-methodical publication is to provide students’ independent work in " Social Security Law of Ukraine". For students’ independent work is recommended: corresponding academic and professional monographic and periodical literature, list of basic legal acts of the problem. Teaching materials for students’ independent work provide the possibility of self-control.
Final testing tasks and independent work in "Social Security Law of Ukraine" for the 4th year of full-time students
Keywords: право соціального захисту; right to social security; самостійна робота студентів; students’ independent work; підсумкова перевірка знань; the final intelligence test; пенсійне забезпечення; pension scheme; соціальні послуги; social services; соціальні пільги; social benefits; державна соціальна допомога; state social aid