Інший?: деякі думки без приводу - Пригода, Таміла Миколаївна; Пригода, Тамила Николаевна; Pryhoda, Tamila M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Образ Іншого у культурі. Інший як альтернатива, як контркультура, як опозиція, як конфронтація. Як тиша, як мовчання, як відсутність. Як чужий. Як анонім. Як псевдонім. Як “я”. Як слід. Як нездійснене і невимовне. Як неймовірне і непізнаване. Образ Другого в культуре. Другой как альтернатива, как контркультура, как оппозиция, как конфронтация. Как тишина, как молчание, как отсутствие. Как чужой. Как аноним. Как псевдоним. Как “я”. Как след. Як несвершившееся и неизречимое. Как невероятное и непознаваемое. The image of the Other in culture. The Other as an alternative, as counter-culture, as an opposition and confrontation. As silence, as dumbness, as absence. As alien. As anonym. As nickname. As “I”. As track. As unrealizable and inexpressible. As incredible and incognizable.
Другой?: некоторые мысли без повода
The Other?: Some Thoughts without Any Occasion
Keywords: інший; другой; other; альтернатива; альтернатива; alternative; людина; человек; human being; культура; культура; culture; відсутність; отсутствие; absence; “я”; “я”; “I”