Попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми - Петрович, Валерій Степанович; Petrovych, Valerii S. (Міністерство соціальної політики України, Партнерство «Кожній дитині», 2017)
Частина друга посібника розкриває особливості організації надання послуг сім’ям з дітьми з урахуванням ключової ознаки вразливості. У посібнику лаконічно розкрито інформацію щодо професійних обов’язків і основних напрямів роботи фахівця соціальної роботи, особливостей його взаємодії з іншими надавачами соціальних послуг.
Keywords: Особливості та правила опитування дитини, яка зазнала жорстокого поводження; Корекційні програми для кривдників; Програми підвищення батьківського потенціалу