Методичні засади викладання естрадного співу - Зарицький, Андрій Олександрович; Мрочко, Віктор Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях розглядаються основні етапи викладання естрадного співу, включаючи технічні аспекти вокальної майстерності, виразність, артикуляцію та інші ключові аспекти виконавської підготовки. Рекомендовано здобувачам освіти та викладачам мистецьких навчальних закладів.
Keywords: методичні засади; естрадний спів; методика вакладання; 784(477.82)(07)