«Горить моє серце» - Клімук, Алла; Ковальчук, Катерина; Гапанюк, Жанна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Вірш: Лесі Українки , музика: М. Стефанишина, звукозапис: Р. Сорока, відеозапис: І. Воробей ; локація - музей "Лесина вітальня" (директор - П. Рудецький, м. Луцьк) ; тріо бандуристок "Дивоструни" ВНУ імені Лесі Українки: А. Клімук, К. Ковальчук, Ж. Гапанюк, керівниця - М. Сточанська
Keywords: Леся Українка; тріо бандуристок; Горить моє серце; Дивоструни