Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі : програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні основи управління розвитком персоналу. 2. Методичні та практичні аспекти управління розвитком персоналу. Програма навчальної дисципліни "Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі" для студентів галузі знань 0306 "Менеджмент та адміністрування" спеціальності 8.03060104
Keywords: управління розвитком персоналу; міжнародному бізнесі; маркетинг персоналу; конкурентоспроможність персоналу