Особливості використання компетентнісно орієнтованих завдань у шкільному курсі географії - Мандрик, Ірина Петрівна; Мичка, Ірина Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розглянуто особливості використання компетентнісно орієнтованих завдань в шкільному курсі географії
Keywords: компетентнісно орієнтовані завдання; географія; 373.3/.5.091.33-026.15-047.22:91171