Управління фінансуванням освіти у ВВП країн ЄПВО - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Проаналізовано державні витрати на освіту як % ВВП усіх держав Європейського простору вищої освіти, і в тому числі України.
Keywords: Європейський простір вищої освіти; % ВВП; витрати на освіту