Розпитування пацієнта в практичній діяльності фахівців з реабілітації - Андрійчук, Ольга Ярославівна; Струбіцька, Наталія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях викладено методику проведення розпитування пацієнта, з’ясування скарг, збирання анамнезу захворювання та анамнезу життя пацієнта. Підбір методів суб’єктивного обстеження пацієнта та теоретичний супровід прямо відповідає завданням дисципліни, силабуса та спрямований на засвоєння методів обстеження пацієнтів та їх відпрацювання, що допоможе фахівцеві з реабілітації якісно та чітко засвоїти алгоритм та загальну структуру досліджень в медицині. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Терапія та реабілітація освітньопрофесійної програми Фізична терапія, ерготерапія, які вивчають освітній компонент «Семіотика з основами пропедевтики»
Keywords: розпитування пацієнта; скарги; анамнез захворювання; фахівець з реабілітації; 615.8-07(072)