Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус навчальної дисципліни - Хникіна, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Силабус Іноземна мова за професійним спрямуванням призначений для викладання навчальної дисципліна «Іноземна мова за професійним спрямуванням», яка належить до нормативних дисциплін і відноситься до загальної підготовки здобувача вищої освіти спеціальності «Психологія. Практична психологія». Дисципліна сприяє формуванню та розвитку комунікативних навичок та вмінь студентів для подальшого їх використання у професійній діяльності.
Силабус складається з опису, структури навчальної дисципліни, включає політику оцінювання студентів та підсумковий контроль, рекомендовану літературу, а також зразки тестових завдань до заліків та іспитів.
Keywords: силабус; галузь знань; спеціальність; освітня програма