Стратегія підприємства: програма нормативної навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Стратегія підприємства» складена відповідно до освітньо-професійної програми для галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» та навчального плану підготовки бакалаврів напряму 6.030504 «Економіка підприємства». Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль 1. Концепція стратегії підприємства. Змістовий модуль 2. Види стратегій підприємства. Змістовий модуль 3. Розробка стратегії, її реалізація та контроль.
Програма навчальної дисципліни «Стратегія підприємства» для студентів напряму 6.030504 «Економіка підприємства»
Keywords: Стратегія підприємства