Серцево-судинна система - Пикалюк, Василь Степанович; Шварц, Людмила Олексіївна; Шевчук, Тетяна Яківна; Апончук, Людмила Степанівна; Лавренюк, Володимир Євгенович (My University, 2025)
Робочий зошит розроблений згідно навчальної програми із ОК Анатомія людини, спеціальності 222 Медицина відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Орієнтування у об’ємі матеріалу, який необхідно засвоїти здобувачам освіти, можливе завдяки тому, що на перших сторінках робочого зошиту подано тематику лекцій та лабораторних робіт до цього розділу освітнього компоненту. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему, мету заняття, матеріали для кожного заняття, перелік літератури, яка використовується при вивченні даної теми ( з розташуванням електронних ресурсів), а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, таблиць, замальовки препаратів з мікроскопа та підписи до малюнків, що подані в лабораторній роботі. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками здобувачів освіти та оцінкою й підписом надавача освітніх послуг. Після протоколів лабораторних робіт у робочому зошиті подано перелік запитань для контролю знань під час самостійного вивчення окремих розділів програми та запитання для підготовки до іспиту (підсумкового контролю), який здобувачі освіти будуть складати наприкінці семестру. У зошиті додається список основної та додаткової літератури, що допоможе здобувачам освіти більш глибоко засвоїти матеріал з ОК Анатомія людини та тестового контролю за програмою КРОК-1. Це перероблене і доповнене видання. Містить елементи силабусу, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів дисципліни, а також перелік питань для підготовки до екзамену (підсумкового контролю)з розділу Ангіологія. Робочий зошит призначено для здобувачів освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, освітньої програми Медицина
.
Keywords: серце; судинна система; артерії; грудна аорта; топографія серця; вени; 57:611(076)